Elena 2000 SRL Baicoi se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 • Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.elena2000.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 
 • www.elena2000.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 •  Datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date cadouripentrucrestini.ro  la cererea scrisa a clientului.
 • Forta majora si legea aplicabila
  Atât clientul cât si www.elena2000.ro (ELENA2000 SRL)  nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
  Prezentul contract este supus legii române.
 • Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data înregistrarii sale în baza de date.
  Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Stergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.
 • Reducerile
  Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita în totalitate de catre  www.elena2000.ro , iar pretul de cumparare este cel afisat în momentul lansarii comenzii.
  Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs în parte si sunt actualizate saptamanal. În principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. 

 

 

Acest Website a fost creat cu  PrestaShop™ .


Contactați-ne

Disponibil de Duminica până Vineri. Sâmbăta închis. Vă mulţumim de înţelegere. 0741.123.048 / 0722.385.883 / 0244.260.312 office@elena2000.ro